Предна корица на книга Познай себе си и оздравей! Задна корица на книга Познай себе си и оздравей!

„Познай себе си и оздравей!“

Автор: Милена Нейкова-Врахорити

  • Издател: Катина Груева
  • Издадена: 2018 г.
  • Обем: 244 стр.
  • Тегло: 290 гр.
  • Размери: 130 x 200 x 13 мм.
  • Корици: меки
  • ISBN: 978-619-90927-2-9

Споделете

Новата книга на Милена Нейкова „Познай себе си и оздравей!“ се състои от две части. Първата част е посветена на всички хора, занимаващи се с алтернативни методи на лечение и моралния им облик, в съответствие със заветите на бащата на медицината Хипократ. Дадени са кодовете на оригиналната му клетва, както и заветът му към нас, закодирани в името му.

Текстът е изпълнен с много интересни примери, както от личната практика на авторката, така и от опита на утвърдили се лечители – Лидия Ковачева, Петър Димков, Жоао де Деус и други.

Във втората част на книгата Милена повдига лекичко завесата, която „невидимият“ свят е спуснал пред нас, за да ни запознае с материалния израз на енергията. Публикувани са енергийни сфери, орбсове, мисъл-форми, ангели, духове и същества. Заедно с положителните енергии са споделени снимки на негативните материални изрази на вибрациите около нас – мисъл-форми, енергийни смукачи, енергийни мрежи, които постоянно присъстват в нашия живот, в зависимост от мислите ни. Дадени са практики и методи за предпазване от тях.

Авторката умело е уловила чрез своя апарат проявите на доброто и злото в нашия живот, движението на светлината и превръщането ѝ в материални образи.

Засегнала е темата за начина на мислене и влиянието му върху личните ни избори и последствията от тях.

Книгата има специален подарък от Милена Милкова – четири енергийни картини, отразяващи трансформацията на човешката душа, върху които може да се медитира. Книгата е адресирана към всички събудени и устремени към полет души, жадни да познаят себе си и да оздравеят.


Оценете книгата

Оставащи символи: 5000